Ring til os 24/7

Vi hjælper dig døgnet rundt

+10 års erfaring

Stor ekspertise som cykelmekaniker

Hurtig service

Vi gør dig køreklar igen

El-ladcykel-reparation og eftersyn udføres

Få serviceret eller repareret din el-ladcykel

Har du en ladcykel, som trænger til en reparation eller et eftersyn, og leder du i den forbindelse efter en cykelmekaniker nær dig? Så er du kommet til det helt rette værksted.

Hos Cykelmobilen i Roskilde er vi ikke et helt almindeligt værksted. Vi er et mobilt cykelværksted, og vi tilbyder el-ladcykel-reparation såvel som ladcykel-eftersyn på hele Sjælland. Med vores hjælp slipper du således for at skulle sørge for transport af ladcyklen til et værksted. Vi kommer i stedet for ud til dig.

Et ladcykel-eftersyn betaler sig

Et ladcykel-eftersyn hos os omfatter:

  • Justering af de bevægelige dele
  • Smøring af de bevægelige dele
  • Stramning af de udvendige bolte og møtrikker

Vi vil som udgangspunkt ikke kontrollere de elektriske dele, medmindre andet på forhånd er aftalt med dig.

Det kan godt betale sig løbende at få sin ladcykel efterset, hvis du gerne vil have den til at holde sig godt kørende i de næste mange år. Vi har stor erfaring inden for reparation og service af ladcykler og servicerer de fleste mærker. 

Sådan foregår en el-ladcykel-reparation

Vi kører ud til kunder på hele Sjælland, og det betyder, at din el-ladcykel-reparation eller et ladcykel-eftersyn af din elcykel kan foregå på en ønsket adresse. Det kan for eksempel være hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads.

Såfremt der er behov for en større reparation af din cykel, tager vi den med tilbage til vores værksted, og vi sørger naturligvis for at aflevere den til dig på den valgte adresse igen, når reparationen er foretaget.

Hvad koster reparation af elcykel?

Vores priser på reparation af el-ladcykel varierer alt afhængigt af, hvor omfattende en reparation du har behov for. Når vi har kigget nærmere på cyklen, giver vi gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på den nødvendige reparation.​

Åbningstider​

Hverdage: 7-17

Lørdag: 10-14​

Kan kontaktes på telefon hele døgnet.

Kontakt cykelmekanikeren

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider:  ​​Hverdage: 7-17  -  Lørdag: 10-14

​Kan kontaktes på telefon hele døgnet.

Cykelmobilen

CVR: 29898774