Ring til os 24/7

Vi hjælper dig døgnet rundt

+10 års erfaring

Stor ekspertise som cykelmekaniker

Hurtig service

Vi gør dig køreklar igen

Reparation af elscooter tilbydes

​Vi reparerer og servicerer din elscooter hjemme hos dig

Cykelmobilen tilbyder at reparere og servicere din el scooter på din bopæl eller din arbejdsplads. Vi har adresse i Roskilde, men vi kører ud til kunder på hele Sjælland og foretager serviceeftersyn eller reparation af elscooter.

Vores service og reparation omfatter alt fra skift af slange og dæk til udskiftning af batterier. Så hvis din elscooter trænger til et serviceeftersyn eller den er punkteret, så er du kommet til det rette firma.

Mindre serviceopgaver og reparationer klarer vi på stedet, men ved større opgaver kan det være nødvendigt for os at tage elscooteren med på vores værksted.

Cykelmobilen er leveringsdygtig i diverse reservedele til de fleste modeller, der er på markedet.

Hvad koster reparation af elscooter?

Vores priser på reparation af elscooter varierer i høj grad fra opgave til opgave, idet der kan være stor forskel på, hvor omfattende en reparation der er tale om, og hvilke reservedele vi skal købe.

​Hvis du på forhånd kunne tænke dig en pris på lige netop den reparation, som du har behov for at få udført, så foretager vi gerne en besigtigelse af elscooteren, hvorefter vi giver et uforpligtende tilbud på den nødvendige reparation. 

Kontakt os og bestil et besøg

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille et besøg i forbindelse med enten service eller reparation af elscooter et ønsket sted på Sjælland.  Vi tilbyder også reparation af kørestole

Åbningstider​

Hverdage: 7-17

Lørdag: 10-14​

Kan kontaktes på telefon hele døgnet.

Kontakt cykelmekanikeren

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider:  ​​Hverdage: 7-17  -  Lørdag: 10-14

​Kan kontaktes på telefon hele døgnet.

Cykelmobilen

CVR: 29898774